Verzekerd van de beste zorg

Xpert Clinics biedt u excellente medische zorg voor een betere kwaliteit van leven. Wij doen er alles aan om jong en oud te helpen met het minimaliseren van lichamelijke klachten op het gebied van orthopedie, sportgeneeskunde, hand- en polszorg, handtherapie, oogzorg, ooglaseren, anale klachten en revalidatiezorg.
Dit doen we met onze persoonlijke adviezen, supergespecialiseerde artsen & behandelingen en nazorg van hoge kwaliteit. Bij Xpert Clinics zijn de wachttijden kort en wordt u snel geholpen. Onze zorg wordt ook nog eens vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarom bent u bij Xpert Clinics verzekerd van de beste zorg.

 

Bel ons voor een afspraak: 085 019 2922
XPS20230009 Instroomcampagne proctologie landingspagina persoonlijk behandelplan

Bij Xpert Clinics kunt u snel terecht

Heeft u lichamelijke klachten? Wacht dan niet langer en blijf niet met pijn rondlopen. Vraag uw huisarts of u in aanmerking komt voor een verwijzing naar Xpert Clinics. Met deze verwijzing kunt u snel bij onze specialisten terecht; zowel voor een consult als een behandeling. We hebben korte wachttijden en uw behandeling vindt na intake ook snel plaats. Alle zorg die u ondergaat bij de medisch specialisten van Xpert Clinics wordt gewoon vergoed door uw zorgverzekeraar. 

 

Persoonlijk behandelplan van diagnose tot nazorg

Onze chirurgen, artsen en therapeuten zijn super-specialisten. Ze zijn al jarenlang volledig en extra diepgaand gespecialiseerd in hun specifieke vakgebied, zoals de knie, de pols, het oog, de heup, de hand of proctologie. Het betekent voor u direct de juiste diagnose en een aantoonbaar beter resultaat.

Uw arts bespreekt samen met u de behandelmogelijkheden waarna gezamenlijk een behandelplan wordt opgesteld. Wij bieden zowel conservatieve zorg en therapie als operatieve zorg. Als er een operatie nodig is, maken we op korte termijn een afspraak die in uw agenda past. Wilt u meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons:

Bel ons voor een afspraak: 085 019 2922
XPS20230009 Naamsbekendheidcampagne Hub Behandeling

De voordelen van Xpert Clinics

Equipe-icons-set_snel geholpen

Snel geholpen

Equipe-icons-set_gespecialiseerde zorg

Gespecialiseerde zorg

Equipe-icons-set_vergoeding

Vergoed door uw zorgverzekeraar

Equipe-icons-set_wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

Maak kennis met een aantal van onze specialisten

Jacqueline van Laarhoven

Dr. Jacqueline van Laarhoven
Proctoloog
Locatie: Eindhoven

An-Katrien de Brauwer

Drs. An-Katrien de Brauwer
Oogarts
Locatie: Zeist

Guus Vermeulen

Dr. Guus Vermeulen
Handchirurg

Locatie(s): Amsterdam, Haarlem, Hilversum, Zeist

Daniel Hoornenborg

Drs. Daniel Hoornenborg
Orthopedisch chirurg
Locatie(s): Amsterdam, Hilversum

Zo verloopt ons zorgtraject

XPS20220214 landingspagina Knie Icon Stap 1

 

STAP 1:
verwijzing van uw huisarts

XPS20220214 landingspagina Knie Icon Stap 2

 

STAP 2:
uw consult bij de arts

XC iconen orthopedie 1

 

STAP 3: 
uw behandeling

XC iconen 1

 

STAP 4:
herstel & nazorg

Xtra vakkundige zorg op
meer dan 35 locaties

Bel ons voor een afspraak

088 778 52 10
XPS20230009 Naamsbekendheidcampagne Stap
XPS20230009 Naamsbekendheidcampagne Hub Landkaart

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja, bij Xpert Clinics kunt u snel terecht voor zowel het eerste consult als een behandeling.

Om een afspraak te maken bij Xpert Clinics heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Met deze verwijzing kunt u direct een eerste afspraak inplannen. In de meeste gevallen kunt u binnen 1-2 weken bij ons terecht voor uw eerste afspraak.

U heeft keuzevrijheid en kunt bij uw huisarts aangeven waar u behandeld wilt worden. Met de verwijzing van uw huisarts kunt u vervolgens een afspraak maken bij de behandelaar van uw keuze. De verwijzing hoeft daarvoor niet op de naam van de betreffende behandelaar te staan.

U heeft voor een behandeling bij Xpert Clinics dus wel een verwijzing nodig van uw huisarts, het is niet nodig dat deze op naam van Xpert Clinics staat.

Xpert Clinics heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars in Nederland. Dit betekent dat uw behandeling gewoon wordt vergoed indien u bij Xpert Clinics wordt behandeld.

Indien u een verwijzing heeft en nog geen eerste afspraak hebt gehad in het ziekenhuis dan kunt u deze verwijzing gebruiken om een afspraak te maken bij Xpert Clinics. Uw verwijzing blijft 1 jaar geldig.

Heeft u al een of meer afspraken gehad in het ziekenhuis dan heeft u wel een nieuwe verwijzing nodig van uw huisarts.

Voor de zorg die wij bieden, kunt u snel terecht voor zowel uw eerste afspraak als de daadwerkelijke behandeling. Niet alle patiënten kunnen bij ons worden behandeld. Of u bij ons behandeld kunt worden, is mede afhankelijk van uw leeftijd of medische conditie. Om te bepalen of overstappen naar Xpert Clinics voor u zinvol is, adviseren wij u om contact op te nemen met uw huisarts en/of zorgverzekeraar.

Ook zonder de uitslagen van deze onderzoeken kunt u een consult afspraak inplannen bij Xpert Clinics. Indien nodig of wenselijk dan kunnen de uitslagen van deze onderzoeken snel worden opgevraagd.

Beschikt u zelf over de onderzoek uitslagen? Neemt u deze dan mee naar het consult en bespreek deze met onze arts.

Met een verwijzing van uw huisarts of ander medisch specialist worden alle behandelingen die u ondergaat bij de artsen van Xpert Clinics door alle zorgverzekeraars 100% vergoed.
Let op: voor zorg die onder de basisverzekering valt, moet u eerst uw eigen risico opmaken. Het maakt daarbij niet uit of u naar onze kliniek komt of naar het ziekenhuis gaat. In 2024 bedraagt het minimale eigen risico € 385,-.